Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is een eerste stap om te ontdekken of Stadsboom bij jou past. Om je voor te bereiden op dit gesprek en om een idee te krijgen van hoe het intakeproces verloopt, volgen hier enkele tips:

Wat kun je verwachten:

Tijdens het gesprek willen we graag meer over jou te weten komen. We nodigen je uit om kort iets over jezelf te vertellen.
Waarom heb je voor Stadsboom gekozen? Wat zijn je sterke punten? En welke vaardigheden wil je graag ontwikkelen tijdens het traject? Ook is het belangrijk dat je aangeeft wat je al goed kunt, en wat je uiteindelijk wilt bereiken. Als je extra begeleiding nodig hebt of in een bijzondere situatie verkeert, laat het ons dan weten.

Vervolgens zullen we meer informatie geven over de trajecten bij Stadsboom. We zullen bijvoorbeeld bespreken wat je tijdens de trajecten zult leren. Ook krijg je de kans om vragen te stellen over het traject. Misschien wil je weten welke vaardigheden belangrijk zijn?

Bereid thuis je vragen voor, zodat je er zeker van kunt zijn dat je tijdens het gesprek alles kunt vragen wat je wilt weten.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en meer over jou te leren tijdens het kennismakingsgesprek.